• معاونت آموزشی
  • روابط عمومی

برگزاری آزمون مصاحبه دکتری تخصصی طب سنتی ایرانی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۶ |
به اطلاع می رساند  آزمون مصاحبه دکتری تخصصی طب سنتی ایرانی  ، در دانشکده طب سنتی ایرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران در تاریخ پنجم شهریورماه 1398 انجام شد. قبل از آزمون ، از ساعت 6 صبح جلسه هماهنگی به صرف صبحانه  با حضور ممتحنین از سراسر کشور  و با میزبانی  و سخنرانی آقای دکتر امیر حسین جمشیدی سرپرست دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران در سالن حکیم جرجانی دانشکده برگزارگردید.
آزمون ساعت   8:00 آغاز گردید .  44 نفر از قبول شدگان آزمون کتبی حضور داشتند که به گروه های 8 نفره تقسیم شدند و در ایستگاههای تعیین شده شامل زبان انگلیسی ، جستجوی منابع علمی ، ارایه شفاهی مطالب ، تسلط بر پایان نامه ، زبان عربی و فارسی تخصصی ، معرفی کیس ، میزان آشنایی با رشته طب سنتی ایرانی که مدت هر ایستگاه پنج دقیقه بود به پرسش های ممتحنین پاسخ دادند و پس از گذراندن ایستگاه استراحت درباره رزومه خود به ممتحنین توضیحات لازم را ارائه کردند و در مرحله آخر در سامانه نظر سنجی اینترنتی  نظرات خود را ثبت نمودند و کتابهایی به رسم یادبود به شرکت کنندگان در آزمون اهدا گردید .
 خانم دکتر وطن خواه مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی ایران  از روند آزمون دیدار کردند . آزمون در ساعت 13:00 به اتمام رسید  ودر پایان مراسمی به صرف ناهار و نماز برگزار و هدایایی که از طرف ریاست محترم دانشکده برای ممتحنین و مهمانان در نظر گرفته شده بود تقدیم گردید . از جمله مهمانان محترم شرکت کننده دراین مراسم می توان به آقای دکتر محمدرضا شمس اردکانی  مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل،آقای دکتر حسین رضایی زاده دبیر بورد تخصصی طب سنتی و خانم دکتر عمارتکار نماینده دبیر خانه تخصصی علوم پایه وزارت بهداشت اشاره کرد.

دفعات مشاهده: 206 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر