• حقوق شهروندی در نظام سلامت

آزمایشگاه جامع پژوهشکده غدد درون ریز و متابولیسم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۱۶ |
آزمایشگاه جامع پژوهشکده غدد درون ریز و متابولیسم
آزمایشگاه جامع پژوهشکده غدد درون ریز و متابولیسم در دو طبقه در ساختمان پژوهشکده با هدف پیشبرد اهداف آموزشی – پژوهشی محققین راه اندازی شده است و از فروردین 1398 به این مکان منتقل شده است.
به نقل از روابط عمومی مرکز تحقیقات غدد :در طبقه  همکف  پژوهشکده ، آزمایشگاه تحقیقاتی بالینی قرار دارد که از سرمایه نیروی انسانی کارشناسان متعهد و مجرب ، جدیدترین تجهیزات و روشهای آزمایشگاهی از جمله دستگاه آب مقطر دیونایزه ، Immulite 2000 xpi ، Biolis 24i ،  Sysmex kx-21 و  Elisa awareness بهره مند است.
آزمایشگاه مولکولی در طبقه منفی یک پژوهشکده  بنا شده است که مجهز به دستگاههای ترموسایکلر PCR
،Real time  ، ژل داک ، سانتریفیوژ یخچال دار ،کابینت PCR ، ترموبلاک ، میکرو فیوژ و الکتروفورز افقی است. سرد خانه پژوهشکده با داشتن 4 فریزر 80- و یک فریزر 20- در این قسمت از پژوهشکده واقع شده است.

دفعات مشاهده: 424 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر