• حقوق شهروندی در نظام سلامت

قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۱۷ |
قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته
اطلاعیه ثبت نام آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال تحصیلی۹۹-۹۸ منتشر شد.
به نقل از روابط عمومی معاونت آموزشی: پذیرفته شدگان خواهشمنداست قبل از ثبت نام نکات زیر را با دقت مطالعه نمایید.
فرایند ثبت نام آموزشی  در دو مرحله انجام می شود :
مرحله  اول : به آدرس  http://registration.iums.ac.irمراجعه  و مشخصات و اطلاعات خواسته شده را تکمیل و مدارک مورد نیاز را اسکن نمایید .
مرحله دوم : پس ازطی مرحله اول  و انجام ثبت نام اولیه  جهت قطعی نمودن فرایند ثبت نام در تاریخ اعلام شده با دردست داشتن اصل مدارک اسکن شده ، به دانشکده مربوطه  مراجعه فرمایید. بدیهی است عدم اقدام  جهت ثبت نام درهریک از مراحل  به منزله انصراف از تحصیل تلقی خواهد شد.
مرحله اول بصورت الکترونیکی:
- کلیه پذیرفته شدگان ازتاریخ  شنبه ۲۳شهریور۹۸ لغایت  یک شنبه  ۲۴شهریور۹۸ جهت تکمیل فرمهای ثبت نام واسکن مدارک مشروحه ذیل به   آدرس http://registration.iums.ac.ir مراجعه نمایند :
۱-    تکمیل و اسکن  فرمهای اخذ تعهد از پذیرفته شدگان شامل   :
فرمهای شماره (۱،۲) و(۳،۴) و(۵،۶)
فرم تعهد محضری برای متقاضیان تسهیلات رفاهی ( وام تحصیلی وخوابگاه   )
فرم درخواست مدارک تحصیلی  مقاطع قبلی
۲-  گواهی مدرک دوره کاردانی یا تکمیل فرم شماره (۷) جهت پذیرفته شدگانی که تا زمان ثبت نام موفق به اخذ مدرک خود نشده اند.
۳-  گواهی پایان طرح نیروی انسانی یا ترخیص از طرح یا معافی از طرح (در صورت عدم شروع طرح در خواستی مبنی بر عدم شروع طرح تهیه واسکن شود )
۴-    حکم استخدام وموافقت محل کار جهت پذیرفته شدگانی که از سهمیه کارکنان استفاده نموده اند.
۵-    تصویرشناسنامه (ازکلیه صفحات )وعکس
۶-    تصویرکارت ملی (ازدورو)
   ۷-نظام وظیفه جهت آقایان :
مدرک معافیت یا پایان خدمت دوره وظیفه عمومی
برگه اعزام بخدمت
تکمیل فرم درخواست معافیت تحصیلی جهت مشمولین نظام وظیفه بصورت تایپ شده وارائه آن به کارشناس دانشکده
گواهی موافقت با ادامه تحصیل برای پرسنل نیروی  انتظامی
     ۸-پذیرفته شدگان اتباع خارجی ضروریست یکی از مدارک اقامتی یا شناسایی معتبر مشروحه ذیل را اسکن نمایند :
v. کارت هویت ویژه اتباع خارجی معتبر
v. گذرنامه معتبر (دارای پروانه اقامت با حداقل شش ماه اعتبار)
v. دفترچه پناهندگی سیاسی صادره از نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران
v. برگ خروج از کشور مدت دار مرحله ششم آمایش صادره از اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور
تذکر خیلی مهم:
الف: جهت آگاهی ازتکمیل بودن وتائیدمدارک ضروری است مجددا" پس از حداقل ۲۴ ساعت بعد (ساعت کاری)  به سایت مراجعه تا    پیام" ثبت نام انجام شد" را مشاهده  نمائید.
ب: درصورت مشاهده پیام "مدارک ناقص می  باشد" باید سریعا" نسبت به رفع نقص اقدام نمائید.
مرحله دوم بصورت حضوری :
پس ازاطمینان ازتکمیل مدارک ودریافت پیام "ثبت نام انجام شد ". فرم تاییدیه ثبت نام موقت را چاپ نموده و همراه با  اصل مدارک اسکن  شده  از روز  دو شنبه ۲۵شهریور۹۸    لغایت سه شنبه ۲۶شهریور۹۸ از ساعت ۹ صبح  لغایت ۱۴  به دانشکده مربوطه ارائه  نمائید درغیراینصورت ثبت نام شما کان لم یکن تلقی خواهد گردید.
 نکات مهم وضروری:
سایت ثبت نام از روز شنبه  ۲۳شهریور۹۸   قابل دسترسی می باشد.
  **درخصوص اطلاع از امکانات رفاهی به سایت معاونت دانشجویی به آدرس سایت vcs.iums.ac.ir مراجعه  نمایید.
 کلیه اطلاعیه های مربوط به ثبت نام از طریق سایت معاونت آموزشی e‏du.iums.ac.ir)   )  به روزرسانی می شود. خواهشمند است از طریق سایت پیگیری نمائید.
ضمنا شما عزیزان می توانید  درصورت داشتن هرگونه سؤال و یا مشکل در امور زیر:
-ثبت نام  از تاریخ ۲۳شهریور۹۸  لغایت ۲۴شهریور۹۸ از ساعت ۸:۳۰ لغایت ۱۴:۳۰ با شماره تلفن های ۸۶۷۰۲۲۱۲  و ۸۶۷۰۲۲۱۳
- درصورت اشکال فنی در ارسال واسکن  مدارک با شماره تلفن ۸۶۷۰۲۲۱۷
-درارتباط با مسائل رفاهی (خوابگاه ،سندتعهدمحضری ،وام دانشجویی ،تغذیه و........) با شماره تلفن۸۶۷۰۳۷۰۳ مدیریت امور دانشجویی تماس حاصل فرمائید.

دفعات مشاهده: 271 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر