• حقوق شهروندی در نظام سلامت

بازدید نمایندگان سازمان WHO از دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۱۷ |
بازدید نمایندگان سازمان WHO از دانشگاه علوم پزشکی ایران
در راستای برگزاری همایش پوشش همگانی سلامت به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران ، نمایندگان سازمان  WHO  مورخ 17 شهریورماه در این دانشگاه حضور یافتند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: در حاشیه این بازدید دکتر مقتدایی؛ سرپرست معاونت بین الملل در گفتکو با خبرنگار دانشگاه عنوان نمود:   با توجه برگزاری شصت و ششمین اجلاس وزرای بهداشت منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت از تاریخ 22 لغایت 25 مهرماه سالجاری (14 لغایت ۱۷ اکتبر 2019) به میزبانی کشور ایران در تهران و برگزاری همایش پوشش همگانی سلامت در تاریخ 22 مهرماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران ، نمایندگان سازمان بهداشت جهانی از  این دانشگاه بازدید نمودند.
وی بیان کرد:  تیمی از مشاوران ارشد سازمان WHO به منظور بررسی پیشرفت امور ، اقدامات انجام شده نحوه اجرا ، برگزاری همایش وارائه مشاوره های لازم ضمن بازدید با مسئولان دانشگاه علوم پزشکی ایران دیدار و گفتگو کردند.
گفتنی  است مشاوران و سازمان های همکار WHO از مراکز رشد، شتاب دهنده ، کوهورت، مرکز همایش های رازی و مزار شهدای گمنام دانشگاه ایران بازدید کردند.

لازم به ذکر است در این برنامه ، اعضای هیئت رئیسه دانشگاه ایران، مدیر کل همکاری های بین المللی وزارت بهداشت  و نمایندگان سازمان WHO حضور داشتند.

تهیه خبر: رهنورد

دفعات مشاهده: 800 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر