• حقوق شهروندی در نظام سلامت

برگزاری کارگروه شورای پدافند غیرعامل در بهارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۲۰ |
برگزاری کارگروه شورای پدافند غیرعامل در بهارستان
اولین جلسه کارگروه بهداشت، سلامت و بیولوژیک شورای پدافند غیرعامل در بهارستان برگزار شد.
به  نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت بهارستان ؛ اولین جلسه کارگروه بهداشت، سلامت وبیولوژیک شورای پدافند غیر عامل شهرستان  در سال 98  با حضور دکتر بابا مدیر گروه کاهش خطر در بلایا وحوادث معاونت بهداشتی ، دکتر دمیریان مدیر شبکه بهداشت و درمان بهارستان ، دکتر سلیمانی جوان رئیس مرکز بهداشت و معاون بهداشتی شبکه و نمایندگان ادارات شهرستان در روز یکشنبه 17 شهریور ماه  در سالن اجتماعات شبکه برگزار گردید.
 درابتدای جلسه دکتر دمیریان ضمن عرض تسلیت بمناسبت ایام سوگواری ابا عبدالله الحسین (ع) ، با اشاره به اهمیت پدافند غیرعامل در کاهش تلفات انسانی و مالی در بهبود سلامت با موضوع دستفروشان دوره گرد  وبیماری آنفلونزای فوق حادپرندگان مطالبی را بیان کرد. در ادامه کارشناسان بیماریها و بهداشت محیط نیز انتظارات شبکه از ادارات را در راستای پیشبرد اهداف پدافند غیرعامل مطرح کردند.

دفعات مشاهده: 155 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر