• حقوق شهروندی در نظام سلامت

اولین جلسه کارگروه دانشگاهی پیشگیری از سرطان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۲۰ |
اولین جلسه کارگروه دانشگاهی پیشگیری از سرطان
معاونت بهداشت، اولین جلسه کارگروه دانشگاهی پیشگیری از سرطان را برگزار کرد.

به نقل از روابط عمومی معاونت بهداشت : اولین کارگروه پیشگیری از سرطان، روز یکشنبه 17 شهریور، با هدف تدوین برنامه های مداخله ای، تکمیل جداول و مستندات لازم برگزار شد.
این جلسه با حضور اعضای کار گروه متشکل از نمایندگان مدیریت ها و گروه‌های ستادی معاونت بهداشت و نماینده مدیریت بیماری‌‌های خاص معاونت درمان دانشگاه، در دفتر مدیریت پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشت برگزار شد.
در این جلسه، بهاره لسانی گویا؛ کارشناس بیماریهای غیر واگیر معاونت بهداشت، اهداف جلسه را بیان کرد و سپس نحوه تکمیل جداول و مستندات مرتبط با کارگروه، با هم‌فکری شرکت کنندگان و بارش افکار، به بحث وتبادل نظر گذارده شد.
گفتنی است، مدیریت سلامت جمعیت، خانواده و مدارس معاونت بهداشت؛ دبیری کارگروه پیشگیری از سرطان دانشگاه را بر عهده دارد.

دفعات مشاهده: 106 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر