• حقوق شهروندی در نظام سلامت

رتبه بندی دانشگاه های علوم پزشکی کشور در ماه JULY سال 2019 میلادی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۲۰ |
رتبه بندی دانشگاه های علوم پزشکی کشور در ماه JULY سال 2019 میلادی
نسخه اولیه نتایج رتبه‌بندی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در ویرایش ماه جولای 2019 نظام رتبه‌بندی جهانی Webometrics اعلام گردید.
به نقل از روابط عمومی معاونت تحقیقات: این نظام رتبه‌بندی به ارزیابی حضور پژوهشی و آموزشی دانشگاه‌ها در وب از طریق وب سایت‌‌های دانشگاهی آنان می‌پردازد.
براین اساس وب سایت دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی براساس 4 شاخص تعداد صفحات وب دانشگاه در گوگل ((Presence با وزن 5%، تعداد ارجاع یا لینک‌های برقرارشده از سایر سایت‌ها به سایت دانشگاه (شاخص Visibility) با وزن 50%، تعداد استنادات ده نویسنده پُراستناد دانشگاه درGoogle Scholar Citations  (شاخص Openness) با وزن 10% و تعداد مقالات کیفی دانشگاه قرارگرفته در بین 10% مقالات پُراستناد موضوع مربوطه در سایت SCImago (شاخص Excellence) با وزن 35% ارزیابی و رتبه‌بندی می‌‌شوند. در رتبه بندی اخیر سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی و مشهد به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم کشوری را در گروه علوم پزشکی کسب نموده‌اند. نتایج اخیر که در آدرس http://www.webometrics.info نیز موجود است، رتبه‌ 60 دانشگاه علوم پزشکی کشور را در این نظام رتبه‌بندی مشخص می‌کند. لازم به ذکر است که این نسخه اولیه ویرایش جولای 2019 بوده و مطابق روال سال‌های قبل، امکان تغییر واصلاح برخی رتبه‌ها در نسخه دوم آن وجود دارد.

دفعات مشاهده: 1112 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر