• حقوق شهروندی در نظام سلامت

فراخوان همکاری با دبیرخانه همایش و جشنواره شهید مطهری

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۲۵ |
فراخوان همکاری با دبیرخانه همایش و جشنواره شهید مطهری
فراخوان همکاری با دبیرخانه همایش و جشنواره شهید مطهری به عنوان داور جدید اعلام شد.
به نقل از روابط عمومی معاونت آموزشی: به اطلاع اعضای هیئت علمی می رساند که بیست و یکمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و سیزدهمین جشنواره کشوری شهید مطهری در ۲۷ لغایت ۲۹ فروردین ماه ۱۳۹۹ برگزار می شود. همانند سال های گذشته، به منظور بهره برداری حداکثری از توان تخصصی اعضای هیئت علمی در کلیه دانشگاه/ دانشکده های علوم پزشکی، فراخوان همکاری با دبیرخانه همایش و جشنواره به عنوان داور جدید اعلام می شود.
لذا به اطلاع علاقه مندان همکاری با همایش و/یا جشنواره رسانده شود که حداکثر تا تاریخ ۴ مهر ماه ۱۳۹۸، ضمن مراجعه به سامانه epoll از طریق آدرسhttps://app.epoll.pro/e/omidco/MDA۰MDk۴  فرم اعلام آمادگی را تکمیل فرمایند.
در این چارچوب آن دسته از عزیزانی که هر یک از شرایط زیر را داشته باشند لازم است فرم مذکور را تکمیل کنند:
1. سابقه همکاری با این مرکز در زمینه داوری خلاصه مقالات همایش یا فرایندهای جشنواره شهید مطهری را نداشته اند.
2. سابقه داوری خلاصه مقالات همایش کشوری را داشته اند ولی در سال جاری متقاضی همکاری با جشنواره کشوری شهید مطهری هستند.

دفعات مشاهده: 1145 بار   |   دفعات چاپ: 23 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر