• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

دیدار مدیر شبکه بهداشت شهرستان با امام جمعه شهر رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۳۱ |
دکتر امامی؛ مدیر جدید شبکه بهداشت و درمان شهرستان، با امام جمعه شهررباط کریم دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم، دکتر فخرالسادات امامی با همراهی دکتر لغوی معاون و مهندس بنائیان رئیس امور عمومی شبکه بهداشت، شنبه 30شهریور98، طی جلسه ای با حجت الاسلام و المسلمین حاج اقا ترابی امام جمعه شهر رباط کریم دیدار و گفتگو کرد.
دراین دیدار صمیمانه، امام جمعه شهر رباط کریم، ضمن تبریک انتصاب دکتر امامی به عنوان مدیر جدید شبکه بهداشت ، ازحضور مسئولین شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم تشکرو  برای ایشان در جهت  توسعه و پیشبرد اهداف نظام سلامت و  ارائه خدمت به مردم شریف منطقه آروزی موفقیت نمود.
دکتر امامی؛ مدیر شبکه بهداشت و درمان رباط کریم نیز به صورت مختصر به برنامه های آتی خود در حوزه سلامت  اشاره وبر تعامل و همکاری بیشتر مسئولین شهرستان جهت هموار شدن مسیر ها برا ی دستیابی به اهداف والای نظام سلامت تاکید کرد.

دفعات مشاهده: 159 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر