• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

معاون بهداشت دانشگاه، عملکرد واحدهای تخصصی شبکه بهداشت رباط کریم را ارزیابی کرد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۳ |
معاون بهداشت دانشگاه، با حضور در شبکه بهداشت و درمان شهرستان رباط کریم، عملکرد تخصصی واحدهای حوزه بهداشت این شبکه را مورد پایش و ارزیابی قرارداد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم : این جلسه با حضور دکتر عشرتی معاون بهداشت و دکتر میرزایی معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر امامی مدیر شبکه بهداشت و درمان و دکتر لغوی معاون بهداشت شبکه رباط کریم و سرپرستان واحدهای ستادی حوزه بهداشت شبکه درسالن اجتماعات ستاد برگزار شد.
دراین جلسه واحدهای گسترش، پیشگیری و مبارزه با بیماری ها، بهداشت خانواده و بهداشت محیط، آموزش سلامت و بهداشت مدارس گزارش عملکرد و فعالیت های واحد های مربوطه را ارائه و نسبت به بیان چالش ها، مشکلات و موانع حوزه  عملکردی خود اقدام نمودندکه ضمن بحث و بررسی پیرامون موارد مطروحه، راهکارها و رهنمودهای لازم توسط معاون بهداشت و معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه عنوان شد.
گفتنی است این جلسه  از  صبح آغاز و تا ساعت 30/14 به طول انجامید.

دفعات مشاهده: 120 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر