• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

برگزاری مراسم گرامیداشت روز جهانی بهداشت محیط در شبکه بهداشت رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۴ |
به مناسبت فرارسیدن چها رم مهرماه، روز جهانی بهداشت محیط، مراسمی در شبکه بهداشت رباط کریم برگزارشد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، به مناسبت فرارسیدن روز جهانی بهداشت محیط، پنج شنبه چهارم مهر98، مراسمی با حضور دکتر امامی مدیر و دکتر لغوی معاون شبکه بهداشت  و همکاران بهداشت محیط  ستادی و واحدهای تابعه در سالن اجتماعات برگزار شد.
در این مراسم دکتر امامی مدیر شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، ضمن تبریک روز جهانی بهداشت محیط گفت: یکی از ارکان اصلی زندگی بشریت داشتن محیطی سالم و امن است.
وی در ادامه افزود:  ضمن تشکر از تلاش های شبانه روزی این مجموعه،  به همگی عزیزان خسته نباشید و خدا قوت عرض می کنم و امیدوارم در حفظ و ارتقاء سطح سلامت آحاد مردم منطقه بیش از پیش کوشا و موفق باشید.
گفتنی است در پایان با اهدای لوح و شاخه گل از تلاشگران عرصه بهداشت محیط این شبکه تجلیل بعمل آمد.

دفعات مشاهده: 96 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر