• حقوق شهروندی در نظام سلامت

جلسه هم اندیشی دانشگاه علوم پزشکی ایران و دانشگاه تربیت مدرس

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۱۴ |
جلسه هم اندیشی دانشگاه علوم پزشکی ایران و دانشگاه تربیت مدرس

جلسه هم اندیشی  دانشگاه علوم پزشکی ایران  ودانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: جلسه همکاری وهم افزایی بین دانشگاهی با حضور روسای دانشگاه علوم پزشکی ایران و دانشگاه تربیت مدرس ، معاونین و هیئت همراه مورخ 14  مهرماه به میزبانی دانشگاه تربیت مدرس تشکیل شد.
دراین جلسه که با هدف توسعه همکاری و انعقاد تفاهم نامه بین دو دانشگاه برگزار گردید  ، مقرر شد معاونین آموزشی دو دانشگاه مفاد تفاهم نامه مشترک را بررسی نمایند .
گفتنی است تفاهم نامه همکاری مشترک به منظورتوسعه حوزه های آموزش و پژوهش ، تبادل اساتید و استفاده از فضای دودانشگاه برای ارائه دوره های آموزشی مورد نیاز منعقد شود.
لازم به ذکر است در این راستا ، قرارداد همکاری مشترک بین بیمارستان لولاگر و دانشگاه تربیت مدرس برای آموزش دانشجویان پرستاری امضا شده است.
تهیه خبر: رهنورد

دفعات مشاهده: 785 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر