• حقوق شهروندی در نظام سلامت

شماره های تماس با ما 02186701-86702708

جلسه هماهنگی برگزاری اجلاس وزرای بهداشت منطقه مدیترانه شرقی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۱۵ |
جلسه هماهنگی برگزاری اجلاس وزرای بهداشت منطقه مدیترانه شرقی جلسه هماهنگی برگزاری شصت و ششمین اجلاس وزرای بهداشت منطقه مدیترانه شرقی در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: جلسه توجیهی و هماهنگی دست اندرکاران برگزاری شصت و ششمین اجلاس وزرای بهداشت منطقه مدیترانه شرقی مورخ 14 مهرماه با حضور مشاور وزیر بهداشت در امور بهداشتی و رییس کمیته فنی اجلاس در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
در این جلسه در خصوص نحوه اجرا، نوع پاسخگویی به شرکت کنندگان، هماهنگی با هیات های مدعو و تعامل مناسب، بحث و تبادل نظر شد.
در جلسه هماهنگی دست اندرکاران برگزاری شصت و ششمین اجلاس وزرای بهداشت منطقه مدیترانه شرقی؛ کمیته های فنی، حراست، ارتباطات و اجرایی وزارت بهداشت، نمایندگان دانشجویی و شرکت همکار نیز حضور داشتند.
گفتنی است، شصت و ششمین اجلاس وزرای بهداشت منطقه مدیترانه شرقی از 22 تا 25 مهرماه سال جاری در تهران برگزار می شود.
کشورمان برای چهارمین بار میزبان برگزاری این اجلاس خواهد بود.

دفعات مشاهده: 659 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر