• حقوق شهروندی در نظام سلامت

شماره های تماس با ما 02186701-86702708

توسط تیم جراحی قلب دانشگاه ایران عمل موفق آمیز تومور بسیار وسیع دهلیز راست

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۱۵ |
عمل موفق آمیز تومور بسیار وسیع دهلیز راست عمل برداشت تومور بسیار وسیع دهلیز راست با منشاء غیر قلبی توسط تیم جراحی قلب دانشگاه ایران با موفقیت انجام شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر یزدان شفی خانی کوردیناتور ارشد دانشگاه علوم پزشکی ایران اعلام کرد:  روز شنبه 13 مهرماه در بخش جراحی قلب بیمارستان حضرت رسول اکرم ، تومور بسیار وسیع دهلیز راست با منشا غیر قلبی توسط تیم جراحی به سرپرستی دکتر سام زراعتیان نژاد دوانی سرپرست بخش جراحی قلب و پیوند دانشگاه ، دستیاری دکتر فرید ملکی و نظارت بخش اکو به سرپرستی دکتر حاج صادقی توده بصورت قلب تپنده و بدون استفاده از پمپ قلبی و اکسیژناتور از دهلیز راست خارج و قسمت محل توده ترمیم و دهلیز بسته شد.
 وی خاطر نشان کرد بخش جراحی قلب بیمارستان حضرت رسول (ص) با توجه به وسعت زیاد بیماران تومور و عفونت قلب از بخشهای ارجاعی جهت  مراجعین می باشد.

دفعات مشاهده: 588 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر