• حقوق شهروندی در نظام سلامت

سومین کمیته قرارگاه دارو و تجهیزات پزشکی استان تهران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۱۶ |
سومین کمیته قرارگاه دارو و تجهیزات پزشکی استان تهران
سومین کمیته قرارگاه دارو و تجهیزات پزشکی مشترک استان تهران به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه : سومین نشست قرارگاهی دارو و تجهیزات پزشکی مشترک استان تهران به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران ، مورخ 15 مهرماه در حوزه ریاست دانشگاه برگزار گردید.
این جلسه عطف به دستور مقام عالی وزارت در خصوص رصد و پایش مستمر وضعیت عرضه و مصرف داروها و تجهیزات مصرفی ، با حضور ریاست سازمان غذاودارو، مدیران کل دارو و تجهیزات پزشکی،معاونت پشتیبانی سازمان، روسای سه دانشگاه(ایران،تهران، شهیدبهشتی)،معاونین غذاودارو، توسعه، درمان دانشگاهی، نمایندگان سازمانهای بیمه گر،انجمن داروسازان استان تهران و هلدینگ های دارویی برگزار شد.
در این جلسه گزارش وضعیت تامین،مصرف دارو و ملزومات مصرفی در مراکز درمانی دولتی و غیر دولتی استان تهران طرح و مورد بررسی قرار گرفت.
مسائل مربوطه که نیاز به پیگیری داشتند شناسایی و اقدامات اصلاحی لازم طرح و مصوب گردید.

دفعات مشاهده: 205 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر