• حقوق شهروندی در نظام سلامت

شماره های تماس با ما 02186701-86702708

پانزدهمین کنگره بین المللی زنان و مامایی به میزبانی دانشگاه ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۱۶ |
پانزدهمین کنگره بین المللی زنان و مامایی به میزبانی دانشگاه ایران پانزدهمین کنگره بین المللی زنان و مامایی ایران در دانشگاه علوم پزشکی ایران در حال برگزاری است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: پانزدهمین کنگره بین المللی زنان و مامایی ایران با محور اصلی سلامت زنان مورخ 16 مهرماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران در مرکز همایش های رازی آغاز به کار کرد.
گفتنی است این کنگره توسط انجمن متخصصان زنان و مامایی ایران برگزار شده است و تا تاریخ 19 مهرماه ادامه دارد.
دکتر عبدالرسول اکبریان رئیس کنگره، دکتر ابوالفضل مهدی زاده دبیر اجرایی و  دکترشهلا چایچیان به عنوان دبیر علمی این کنگره معرفی شدند.
برگزاری پنل ها و سخنرانی های تخصصی در حوزه سلامت زنان و بارداری، ویدئو ژورنال ها، کارگاهها و سمینارها و نمایشگاه جانبی از بخشهای مهم پانزدهمین کنگره بین المللی زنان و مامایی است.

دفعات مشاهده: 278 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر