• حقوق شهروندی در نظام سلامت

شماره های تماس با ما 02186701-86702708

رتبه 60 منطقه سه تمرکز و استفاده از تمام توان، لازمه موفقیت در کنکور

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۱۷ |
تمرکز و استفاده از تمام توان، لازمه موفقیت در کنکور دانشجوی جدید الورود دانشگاه علوم پزشکی ایران:  تمرکز بر دروس و استفاده از تمام توان ، شرط موفقیت در کنکور است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: امیر حسین خانزاده ، دانشجوی رشته پزشکی ( اهل میاندوآب)  در گفتگو با خبرنگار دانشگاه عنوان کرد:در کنکور تجربی سال جاری ، رتبه 60 منطقه سه و 462کشوری را کسب کردم.
خانزاده ، دانشگاه علوم پزشکی ایران را یکی از بهترین دانشگاههای کشور دانست و افزود: به آرزوم دست یافتم ودر دانشگاه خوبی قبول شدم.
وی گفت: دانشگاه ایران یکی از بهترین دانشگاهها است و سطح علمی آن بالا است، من تعریف این دانشگاه را بسیار شنیدم.
امیر حسین خانزاده در خصوص برنامه ریزی تحصیلی خود خاطر نشان کرد: سعی کردم منابع اطلاعاتی با کیفیت را تهیه کنم و برروی دروس تمرکز نمایم.
به گفته ایشان ، لازمه موفقیت این است که  با تمام توان تلاش نمود ، تمامی موانع را کنار گذاشت و با یک برنامه مدون مطالعه کرد.
وی از همکاری خوب دانشگاه علوم پزشکی ایران برای فراهم آوردن شرایط رفاهی مناسب تشکر کرد.
تهیه خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 481 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر