• حقوق شهروندی در نظام سلامت
  • پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701-86702708

دبیر اجرایی پانزدهمین کنگره زنان دانشگاه ایران ، اولین دانشگاه دارای بخش فلوشیپ لاپاراسکوپی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۱۷ |
دانشگاه ایران ، اولین دانشگاه دارای بخش فلوشیپ لاپاراسکوپی
دبیر اجرایی پانزدهمین کنگره بین المللی زنان و مامایی: دانشگاه علوم پزشکی ایران ، اولین دانشگاه در سطح کشور بود که اقدام به راه اندازی بخش فلوشیپ لاپاراسکوپی کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر ابوالفضل مهدی زاده ، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی  ایران و دبیر اجرایی پانزدهمین کنگره بین المللی زنان و مامایی در مصاحبه با خبرنگار دانشگاه عنوان کرد: این کنگره متعلق به دانشگاه ایران است و ما تمام توان خود را بکار گرفتیم تا به بهترین نحو برگزار شود.
دکتر مهدی زاده بیان کرد: در پانزدهمین کنگره بین المللی زنان و مامایی ، اساتید برجسته از سراسر کشور حضور دارند ، همچنین مهمانان خارجی از کشورهای آمریکا، انگلیس، آلمان و هند در این کنگره شرکت کردند.
رئیس بخش زنان بیمارستان حضرت رسول (ص) اعلام نمود: در کنگره امسال 600 مقاله و 170 پوستر دریافت شده است و حدود 225 سخنران در پنل های تخصصی به ارائه سخنرانی در حیطه های مختلف زنان می پردازند که از اهم موضوعات می توان به موارد ذیل اشاره کرد:
- سرطان های زنان
- پیشگیری از مرگ مادران باردار
- افزایش زایمان طبیعی
- نازایی و جراحی های کم تهاجمی
- مباحث  سلامت روحی زنان
دبیر اجرایی پانزدهمین کنگره بین المللی زنان و مامایی اظهار داشت: اکثر گروه هدف این کنگره شامل اساتید گروه زنان هستند و به دلیل کمبود فضا و ظرفیت پذیرش برای گروه مامایی در کنگره دیگر، به صور ت جداگانه امتیاز بازآموزی در نظر گرفته می شود.
دکتر مهدی زاده تصریح کرد: اولین دانشگاه  که اقدام به راه اندازی بخش فلوشیپ لاپاراسکوپی نمود ، دانشگاه علوم پزشکی ایران است و اعمال جراحی به صورت پیشرفته برای بیماران ارجاعی در این مرکز انجام می شود.
گفتنی است پانزدهمین کنگره بین المللی زنان و مامایی تا روز 19 مهرماه در دانشگاه علوم پزشکی ایران ادامه دارد.
تهیه خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 376 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر