• حقوق شهروندی در نظام سلامت

جلسه آموزشی برنامه خود اظهاری کارفرمایان شهرستان بهارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۱۷ |
جلسه آموزشی برنامه خود اظهاری کارفرمایان شهرستان بهارستان
جلسه آموزشی برنامه خود اظهاری کارفرمایان شهرستان بهارستان در زمینه بهداشت محیط کار برگزار شد.
به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت بهارستان : جلسه آموزشی دستورالعمل سلامت ، ایمنی و بهداشت عوامل اجرایی پسماند باحضور مهندس مشفق کارشناس برنامه خود اظهاری کارفرمایان و مهندس خیری کارشناس برنامه پسماند معاونت بهداشت دانشگاه برای کارشناسان بهداشت حرفه ای شاغل در صنایع ،  مراکز بهداشتی درمانی  ونمایندگان شهرداریهای تابعه از حوزه خدمات شهری  شهرستان مورخ 16 مهر ماه در سالن اجتماعات شبکه تشکیل شد.
در این جلسه مهندس هونجانی کارشناس مسئول بهداشت حرفه ای شبکه بهداشت و درمان ، در خصوص دستورالعمل سلامت ، ایمنی وبهداشت عوامل اجرایی، شرح وظایف مدیران اجرایی پسماند در خصوص پیاده سازی 12 مبحث موجود در این دستورالعمل جهت تامین ، حفظ وارتقا ء عوامل اجرایی پسماند مطالبی را بیان کرد.
 در ادامه مهندس واحدی کارشناس بهداشت حرفه ای شبکه در خصوص برنامه خود اظهاری کارفرمایان در محیط کار ، راهنمای تکمیل چک لیستهای مربوطه ولزوم مشارکت کارفرما وکارشناس بهداشت حرفه ای صنعت به فراگیران آموزشهای لازم را داد.
 در  این جلسه مهندس احمدی کارشناس بهداشت آب شبکه در خصوص اهمیت بهداشت آب در تامین سلامت وجلوگیری از شیوع بیماری های واگیر دار توضیح داد .

دفعات مشاهده: 235 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر