• حقوق شهروندی در نظام سلامت

اعلام فراخوان تشکیل تعاونی مصرف کارکنان دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۲۳ |
اعلام فراخوان تشکیل تعاونی مصرف کارکنان دانشگاه
فراخوان تشکیل تعاونی مصرف کارکنان دانشگاه علوم پزشکی ایران اعلام شد.
به نقل از روابط عمومی معاونت توسعه: به اطلاع اعضای هیئت علمی و همکاران می رساند معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در نظر دارد به منظور تلطیف شرایط اقتصادی کارکنان دانشگاه و تأمین نیازهای مشترک، مصرفی و افزایش رضایتمندی همکاران محترم، "تعاونی مصرف کارکنان دانشگاه" را در سال جاری تأسیس نماید.
با توجه به حمایت های مدیران و مسئولین دانشگاه از این طرح و همچنین اهداف تعیین شده در جهت عرضه کالاهای اساسی خانوارها با قیمت مناسب از طریق حذف واسطه ها و همچنین سودآوری و کسب منفعت اقتصادی برای اعضای تعاونی، امید است با مشارکت حداکثری کارکنان، این مهم به نحو مطلوب محقق گردد.
 از اعضای هیئت علمی و همکاران گرامی دعوت می گردد در صورت تمایل به عضویت در تعاونی مصرف دانشگاه، مدارک را بر اساس دستورالعمل ذیل تکمیل و توسط رابط رفاهی واحد، تا تاریخ ۹۸/۷/۳۰ به مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه ارسال نموده و در صورت هرگونه سؤال یا ابهام با شماره تلفن ۸۶۷۰۲۱۸۶ (آقای صالح) تماس حاصل نمایند.

دفعات مشاهده: 484 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر