• حقوق شهروندی در نظام سلامت

شماره های تماس با ما 02186701-86702708

​آئین اعطای «تندیس ملی فداکاری دانشجویان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۱۶ |
​آئین اعطای «تندیس ملی فداکاری دانشجویان آخرین فرصت شرکت در آئین اعطای تندیس ملی فداکاری دانشجویان اعلام شد.
به نقل از مفدا: ثبت‌نام نهمین آئین ملی تندیس فداکاری دانشجویان ایران که از نیمه دوم شهریور ماه آغاز شده، در تاریخ ۲۰ مهر ماه جاری به پایان خواهد رسید. بر این اساس علاقمندان و دانشجویانی که شرایط شرکت در این مرسم را دارند تنها یک هفته دیگر فرصت خواهند داشت تا ثبت نام خود را نهایی کنند.
در برگزاری سالانه این رویداد فرهنگی، از دانشجویان و گروه‌های دانشجویی فعال در حوزه مصادیق فداکاری چون حضور داوطلبانه در دفاع از کشور، انقلاب اسلامی و حریم اهل‌البیت(علیهم السلام) و ارائه خدمات پیشگیرانه و امدادرسانی داوطلبانه در حوادث و رخ‌دادهای طبیعی یا غیرمترقبه (با تأکید بر دانشجویان و گروه‌های دانشجویی فعال در سیل اخیر) تقدیر می‌شود.
از دیگر مصادیق فداکاری می‌توان به انجام فعالیت‌های داوطلبانه در امور خیریه، تأمین ارگان‌های حیاتی بیماران نیازمند از طریق اهدای خون و عضو، مشارکت داوطلبانه در سازندگی، آبادانی و محرومیت‌زدایی کشور، انجام فعالیت‌های داوطلبانه در حوزه‌های سلامت و توانبخشی اشاره کرد.
امسال نیز چون سنوات گذشته نهمین آئین اعطای تندیس ملی فداکاری دانشجویان ایران با همکاری سازمان جهاد دانشگاهی تهران، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان جوانان جمعیت هلال‌احمر، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سازمان بهزیستی کشور، سازمان انتقال خون ایران، سازمان بسیج دانشجویی کشور، کمیته امداد امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.
علاقه‌مندان می‌توانند برای ثبت نام و شرکت در این آئین، تا ۲۰ مهر ماه به پایگاه اینترنتی، به نشانی www.tandisefadakari.ir مراجعه کنند.
دبیرخانه این رویداد در آدرس تهران – خیابان انقلاب – خیابان ۱۶ آذر – نبش خیابان ادوارد براون –شماره ۲۰- سازمان جهاد دانشگاهی تهران – طبقه سوم واقع شده و علاقمندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه اینستاگرام این رویداد به آدرس tandisefadakari.ir مراجعه کرده یا با شماره ۶۶۴۹۰۳۳۰-۰۲۱ تماس بگیرند.

دفعات مشاهده: 84 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر