• حقوق شهروندی در نظام سلامت

همایش پیاده روی به همت دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۲۰ |
 همایش پیاده روی به همت دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان
همایش پیاده روی به همت دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان، به مناسبت هفته سلامت روان برگزار شد.
به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان : با توجه به این که روز ۱۸ مهر ماه برابر با ۱۰ اکتبر روز جهانی سلامت روان است و در ایران 18 تا 24 مهرماه، هفته بهداشت روان نامگذاری شده، دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان وابسته به دانشگاه علوم پزشکی ایران، همایش پیاده روی را با عنوان «سلامت روان و نشاط اجتماعی» به منظور آگاهی بخشی همگانی در روز جمعه 19 مهرماه از ساعت 16:30 الی 18:30 با حضور همکاران، اعضاء هیئت علمی و دانشجویان دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار کرد.
مسیر پیاده روی برای اجرای این همایش داخل پارک لاله بود.

دفعات مشاهده: 107 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر