• حقوق شهروندی در نظام سلامت

شماره های تماس با ما 02186701-86702708

مراسم صبحانه سالم در شهرستان رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۲۰ |
مراسم صبحانه سالم در شهرستان رباط کریم مراسم صبحانه سالم و گرامیداشت روز جهانی کودک در شهرستان رباط کریم درمدرسه ابتدایی دخترانه شادان برگزار شد.
به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت رباط کریم:به مناسبت16مهرماه "روزملی کودک باشعار"آینده رابایدساخت" و 17مهرماه" روزجهانی تخم مرغ "مراسم جشنی باحضورکارشناسان شبکه بهداشت ودرمان وآموزش وپرورش شهرستان رباط کریم مورخ 17مهرماه درمدرسه ابتدایی دخترانه شادان برگزار گردید.
دراین مراسم کودکان ضمن شرکت درجشنواره تخم مرغ و برنامه نقاشی با موضوع کودک و تخم مرغ ، نسبت به معرفی سبک زندگی ایران اسلامی، صنایع دستی ولباس های سنتی ایران اقدام نمودند.
همچنین دانش آموزان با رفتارهای صحیح وفواید مصرف تخم مرغ آشنا وحاضرین باصبحانه سالم برپایه تخم مرغ موردپذیرایی قرارگرفتند و به نفرات برترجشنواره تخم مرغ به رسم یادبود جوایزی اهدا گردید.

دفعات مشاهده: 77 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر