دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences
  • فرایندهای گردش کار
  • آئین نامه ها ودستورالعمل ها
  • رسانه های آموزشی
  • مراکز ارائه خدمات
  • تماس با ما
  • درباره ما



دفترچه تلفن
شماره نمابر 56423343
شماره تماس 3-56439990
robatkarim@iums.ac.ir

گفتگو با مدیر شبکه بهداشت رباط کریم به مناسبت فرارسیدن روز جهانی غذا

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۲۳ | 
دکتر امامی؛ مدیر شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم، به مناسبت فرارسیدن 16اکتبر/24 مهرماه "روز جهانی غذا" با  روابط عمومی  این شبکه گفتگو کرد.
 
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، دکتر امامی؛ مدیر شبکه بهداشت ودرمان، درگفتگو با روابط عمومی این شبکه اظهار داشت: 24 مهرماه ( 16 اکتبر) سالروز تأسیس سازمان جهانی غذا و کشاورزی به عنوان روز جهانی غذا نام گذاری شده و شعار جهانی در نظر گرفته شده برای سال 2019 به مناسبت این روز٬ "رفتار ما آینده را می سازد، رژیم غذایی سالم برای دنیای بدون گرسنگی" است.
دکتر امامی با اشاره به اینکه کشورهای عضو فائو باید برنامه های خود را برای تحقق این شعار تدوین کنند٬ گفت: شعار ملی برای این روز نیز "اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت" انتخاب شده و باید اطلاع رسانی‌های لازم و فرهنگ سازی برای استفاده ازتغذیه صحیح و سالم انجام شود.
مدیرشبکه بهداشت ودرمان رباط کریم بیان کرد: امنیت غذایی به معنای تأمین غذ
ا و غذای ایمن و  سالم و استفاده از تغذیه سالم نیز به معنای استفاده از غذا بر اساس تعادل است که اگر رعایت نشود٬ مشکلات و بیماری برای مردم به دنبال دارد.
وی افزود:  مهمترین گروه هدف دانش آموزان هستند؛  آموزش و پرورش نقش حائز اهمیتی در این رابطه دارد چرا که باید آموزش استفاده از تغذیه سالم و صحیح از مدارس و در سنین پایه به دانش آموزان آموزش داده شود و از کودکی استفاده از تغذیه سالم را یاد بگیرند.
وی در ادامه تاکید نمود :استفاده از تغذیه سالم و صحیح باید در مدارس آموزش داده شود، در جامعه امروزی بر خلاف سالهای گذشته که مردم اکثرا با بیماری های واگیردار سر و کار داشتند٬ امروز بیماری های غیرواگیردار از جمله بیماری‌های قلبی٬ عروقی٬ دیابت و سرطان‌ها در جامعه شیوع پیدا کرده است.
دکتر امامی گفت: اگر علت بسیاری از این بیماری‌‌ها را مورد بررسی قرار دهیم٬ در واقع ناشی از سبک زندگی غذایی و تغذیه ناسالم است که باید در این رابطه اقدامات لازم در رابطه با فرهنگ سازی مناسب صورت بگیرد.
 
 سپس این مقام مسئول تصریح کرد: ارتقای سلامت جامعه زمانی محقق می‌شود که تمام بخشهای توسعه درگیر اولویتهای سلامت ملی باشد.
مدیرشبکه بهداشت ودرمان رباط کریم در پایان یادآور شد: باید استفاده از تولیدات کشاورزی و غذایی سالم در منطقه فرهنگ‌سازی شده و استفاده از غذاهای مضر در سفره‌های خانگی مردم کاهش یابد و این امر با مشارکت کارخانجات صنایع غذایی و استانداردهای غذا و تغذیه میسر می گردد وامید است با برنامه ریزیهای موفق در این زمینه شاهد کاهش عوارض ناشی از سوءتغذیه در میهن عزیزمان باشیم.
 



CAPTCHA

دفعات مشاهده: 87 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر