• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

بازدید از سرای سالمندان مهر رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۲۱ |
دکتر احمدسعید لغوی معاون شبکه بهداشت و درمان رباط کریم به همراه تعدادی از کارکنان ستادی از سرای سالمندان مهر رباط کریم بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم؛ به مناسبت گرامیداشت هفته ملی سالمندان، دکتر احمد سعید لغوی معاون شبکه بهداشت و درمان به همراه تعدادی از کارکنان ستادی، شنبه20مهر98،  از سرای سالمندان مهر رباط کریم بازدید کردند.
دکتر لغوی هدف ازاین بازدید را تجلیل و تکریم از سالمندان و برقراری ارتباط و تعامل و احترام هرچه بیشتر به این افراد بیان و تاکید کرد: یکی از جلوه‏ های فرهنگ ایثار، احترام به مقام سالمندان و خدمت کردن به آنان بوده و توسعه فرهنگ اخلاقی و ارزش‏گذاری به بزرگان، توصیه دین مبین اسلام است.
 سپس در این بازدید فروغی مسئول سرای سالمندان مهر رباط کریم،   گزارش کوتاهی از این آسایشگاه ارائه داد.
شایان ذکر است سرای سالمندان مهر علاوه برارائه خدمات فیزیوتراپی و درمانی،  از خدمات پزشکی نیز برخودار بوده و تعداد  100سالمند به صورت شبانه روزی از خدمات این مرکز استفاده می کنند .
 گفتنی است درپایان این بازدید با  بسته های آماده شده از سالمندان پذیرایی شد.

دفعات مشاهده: 69 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر