• فرایندهای گردش کار

شماره نمابر 56423343
شماره تماس 3-56439990
robatkarim@iums.ac.ir

برگزاری کارگروه تخصصی بهداشت ، سلامت و بیولوژیک در حوزه پدافند غیرعامل در شبکه بهداشت رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۲۳ |
کارگروه تخصصی بهداشت، سلامت و بیولوژیک در حوزه پدافند غیرعامل با حضور کلیه ادارات مرتبط، در شبکه بهداشت و درمان رباط کریم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت رباط کریم،  کارگروه تخصصی بهداشت ، سلامت و بیولوژیک در حوزه پدافند غیرعامل یک شنبه 21مهر98، با حضور کلیه ادارات مرتبط شهرستاندر سالن اجتماعات شبکه بهداشت برگزار شد.
در ابتدای جلسه، دکتر امامی مدیر شبکه بهداشت رباط کریم و رئیس کارگروه، در خصوص اهداف کارگروه تخصصی و موضوعات مرتبط با هفته پدافند غیرعامل  صحبت کرد.
گفتنی است در ادامه جلسه هریک از اعضاء نقطه نظرات خود را در خصوص مبحث پدافندغیرعامل در حوزه مورد بحث را بیان کردند و در پایان مقرر شد در هفته پدافندغیرعامل مانوری با موضوع مرتبط برگزار شود.

دفعات مشاهده: 76 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر