• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

انجام ورزش صبحگاهی بیماران دیابتی تحت پوشش برخی مراکز روستایی شهرستان رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۲۲ |
انجام ورزش صبحگاهی توسط بیماران دیابتی تحت پوشش برخی مراکز روستایی شهرستان رباط کریم آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، با توجه به دو بیماری دیابت و فشارخون به عنوان بیماریهای اولویت دار شهرستان، طبق برگزاری جلسات متعدد در شهریور و مهرماه سال جاری و هم اندیشی واحدهایی نظیر مدیریت، مبارزه با بیماریها،  آموزش سلامت ، بهداشت خانواده،  گسترش،  آزمایشگاه وغیره،  مصوب شد اجرای ورزش صبحگاهی در بیماران تحت پوشش مراکزجامع سلامت روستایی منجیل آباد، انجم آباد، کیکاور و خانه های بهداشت آدران، ده حسن و کاظم آباد از روز شنبه 20مهر98،  به مدت سه ماه صورت پذیرد.
در همین راستا قبل از آغاز این برنامه، تن سنجی ، فشارخون،  قند و چربی خون و هموگلوبین HbA1c بیماران داوطلب و منتخب اندازه گیری شده و تحت مشاوره فردی درخصوص تغذیه قرار گرفتند.
 توضیح اینکه این بیماران منتخب در مراکزسلامت نامبرده، از20 مهر98 به طور همزمان، پیاده روی و ورزش صبحگاهی را با نظارت مسئول بهداشت خانواده مرکز جامع سلامت و همراهی یکی از رابطین سلامت در محدوده روستا آغاز نموده و به مدت سه ماه ادامه خواهند داد و در پایان سه ماه  وضعیت بیماران  بررسی می شود.

دفعات مشاهده: 66 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر