دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences
  • فرایندهای گردش کار
  • آئین نامه ها ودستورالعمل ها
  • رسانه های آموزشی
  • مراکز ارائه خدمات
  • تماس با ما
  • درباره ما



دفترچه تلفن
شماره نمابر 56423343
شماره تماس 3-56439990
robatkarim@iums.ac.ir

انجام 1223مورد بازرسی و نمونه‌برداری از واحدهای تولید مواد غذایی شهرستان رباط کریم

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۲۴ | 
معاون غذا و داروی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم از1223   مورد بازرسی و نمونه‌برداری از واحدهای تولید مواد غذایی  شهرستان در 18ماه گذشته خبر داد.
 به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم،  دکتر احمد سعید لغوی؛ معاون غذا و داروی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم در گفتگو با خبرنگار این شبکه اظهار داشت: در سال گذشته836 مورد بازرسی و نظارت از کارگاه ها و کارخانجات تولید مواد غذایی این شهرستان صورت گرفت که  ضمن333 مورد نمونه برداری ، 15واحد متخلف نیز  به مراجع قانونی ارجاع داده شدند.
دکتر لغوی در ادمه گفت:در 6 ماهه نخست امسال 
علاوه بر
 بازرسی387 مورد از واحدهای تولید مواد غذایی در شهرستان،26547 کیلو گرم مواد غذایی معدوم و قریب به سه هزارکیلوگرم مواد غذایی و 196 قلم لوازم آرایشی و بهداشتی توقیف شد.
معاون غذا و داروی شبکه بهداشت رباط کریم تصریح کرد: برای ارتقای سلامت و ایمنی مواد غذایی در شهرستان رباط کریم٬ طرح پایش و پالایش برچسب‌گذاری محصولات غذایی٬ آشامیدنی٬ آرایشی و بهداشتی و نیز طرح اجرای دستورالعمل درج نشانگر رنگی تغذیه در محصولات تولیدی شهرستان اجرا می‌شود.
دکتر لغوی در پایان تاکید نمود، مردم شریف منطقه می توانند با تماس با شماره تلفن 190 شکایات خود را در مورد موادخوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی مطرح نمایند که این شکایات پس از دریافت،  توسط کارشناسان مربوطه مورد بررسی قرار می گیرد.



CAPTCHA

دفعات مشاهده: 73 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر