• فرایندهای گردش کار

شماره نمابر 56423343
شماره تماس 3-56439990
robatkarim@iums.ac.ir

آغاز طرح آهن یاری ومکمل یاری درمدارس مقطع متوسطه دوره اول و دوم دخترانه شهرستان رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۱ |
طرح آهن یاری ومکمل یاری درمدارس مقطع متوسطه دوره اول و دوم دخترانه شهرستان رباط کریم آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، طرح آهن یاری ومکمل یاری درمدارس مقطع متوسطه دوره اول و دوم دخترانه شهرستان رباط کریم، از روز چهارشنبه، اول آبان ماه سال98 آغاز شد.
 توضیح اینکه: مراسم نمادین آغاز اجرای این طرح درمدرسه دخترانه متوسطه دوره دوم مطهره رباط کریم با حضورکارشناس سلامت جوانان ؛نوجوانان ومدارس و کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و کارشناس سلامت اداره آموزش وپرورش شهرستان برگزار شد.
 در این مراسم ابتدا فرید حامدی کارشناس تغذیه شبکه بهداشت رباط کریم، درباره تغذیه،  منابع غذایی آهن و ویتامین "دی"، آهن یاری ومکمل یاری،  مزایا،  نحوه مصرف وعلائم کمبود هر کدام ازآنها  آموزش داد.
در پایان ضمن پاسخ به سوالات دانش آموزان، قرص آهن و ویتامین "دی" توزیع شد.

دفعات مشاهده: 69 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر