• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

گفتگو ونشست صمیمانه مدیر شبکه بهداشت رباط کریم با مسئولان محلی روستای آلارد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۱۳ |
مدیرشبکه و رئیس مرکز بهداشت رباط کریم طی جلسه ای با مسئولان محلی روستا ی آلارد دیدار و گفتگو کردند.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم:  دکتر امامی ، مهندس بنائیان و طباطبایی به ترتیب مدیر، رئیس مرکز بهداشت و مسئول گسترش  این شبکه ، یکشنبه، 12آبان 98، با قاسمی لو عضو شورای اسلامی شهر رباط کریم، سلیمی مسئول دفتر نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی، مهندس بهزادپور نماینده خیرحوزه سلامت  شهرستان و دکتر اتابکی سرپرست مرکز سلامت روستای آلارد دیدار و گفتگو کردند.
در این نشست صمیمانه که در مرکز درحال ساخت مهرمادر آلارد برگزار شد، پیرامون مسائل مربوط به تکمیل و راه اندازی مرکز در حال ساخت توسط مهندس بابالوئی (خیر حوزه سلامت) گفتگو شد.
دراین نشست مقرر شد جلب همکاری برون بخشی و مساعدت شهرداری منطقه، تخریب و تسطیح ساختمان مخروبه موجود در محوطه صورت پذیرد.
از سایر مصوبات این نشست صمیمانه، برقراری انشعاب آب و گاز با پیگیری های اعضای جلسه به ویژه آقای قاسمی لو و دفتر نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی تا پایان هفته جاری و تحویل نهایی پروژه پس از تأیید توسط دفتر مدیریت و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه بود.
 گفتنی است پس ازاتمام جلسه، از مرکز خدمات جامع سلامت آلارد و پایگاه سلامت در حال ساخت پرندک بازدید گروهی صورت گرفت.

دفعات مشاهده: 77 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر