• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

استقرار اتوبوس سلامت به مناسبت هفته ملی دیابت در شهر جدید پرند

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۱۹ |
به مناسبت فرارسیدن هفته ملی دیابت، اتوبوس سلامت در شهر جدید پرند مستقر شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم، به همت واحد مبارزه با بیماریها( بخش غیر واگیر)، آموزش سلامت و روابط عمومی شبکه بهداشت و با همکاری شهردای شهر پرند،  اتوبوس سلامت از روز یک شنبه، 19 آبان 98 به مدت 4 روز در میدان استقلال شهر پرند مستقر شد که از ساعت 9 صبح تا ساعت 13، آماده خدمت رسانی به اهالی شریف شهر پرند می باشد.
گفتنی است در این اتوبوس که با هدف اطلاع رسانی همگانی در زمینه اهمیت بیماری دیابت راه اندازی شد، موضوعاتی نظیر: پیشگیری از ابتلا به دیابت، تغذیه سالم آموزش داده وضمن انجام خطر سنجی برای مراجعین، افراد برای انجام آزمایش قند و چربی خون رایگان به ازمایشگاه معرفی شدند.
18تا24آبان  سال 98،  به عنوان هفته ملی دیابت  با شعار" دیابت؛ از خانواده خود محافظت کنید "نامگذاری شده است .

دفعات مشاهده: 34 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر