• فرایندهای گردش کار

شماره نمابر 56423343
شماره تماس 3-56439990
robatkarim@iums.ac.ir

برگزاری نمایشگاه خودمراقبتی دردیابت در مرکز سلامت سعادتمندی رباط کریم به مناسبت هفته ملی دیابت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۱۹ |
به مناسبت هفته ملی دیابت و با هدف اطلاع رسانی همگانی در زمینه اهمیت بیماری دیابت؛ نمایشگاه  خودمراقبتی در دیابت در مرکز سلامت سعادتمندی شهر رباط کریم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم، به مناسبت هفته ملی دیابت و با هدف اطلاع رسانی همگانی در زمینه اهمیت بیماری دیابت؛ روز شنبه 18 آبان 98، نمایشگاه خودمراقبتی در دیابت در مرکز سلامت سعادتمندی برگزار شد.
گفتنی است در این نمایشگاه ، ضمن بازدید مراجعین  از پوستر های خودمراقبتی در دیابت، فشار خون افراد اندازه گیری و برای انجام خطر سنجی، آزمایش قند و چربی خون رایگان به واحد های بهداشتی مربوطه معرفی می شوند.
این نمایشگاه  تا پایان هفته ملی دیابت و  در روزهای فرد، آماده بازدید مراجعین می باشد.

دفعات مشاهده: 48 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر