• حقوق شهروندی در نظام سلامت

به همت دانشجویان پزشکی: کارگاه سلامت روان در حوزه افسردگی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۲۱ |
کارگاه سلامت روان در حوزه افسردگی
به همت دانشجویان پزشکی دانشگاه ایران؛ کارگاه سلامت روان در حوزه افسردگی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه : مشاور رئیس دانشگاه در این خصوص عنوان کرد: دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران اقدام به برگزاری کارگاه سلامت روان در حوزه افسردگی کردند که با استقبال زیادی از طرف دانشجویان  همراه بود و شرکت کنندگان خواستار برگزاری این برنامه در حوزه های دیگر  شدند.
دکتر موسوی اظهار کرد: تمام مراحل اجرایی این کارگاه توسط همکاران دانشجو انجام گرفته است ، جالب اینکه هیچ هزینه مالی را به دانشگاه تحمیل نکردند  .
وی افزود: دانشجویان توانایی لازم را در حوزه مدیریتی دارا هستند و به عنوان مدیران آینده کشور محسوب می شوند.
در ادامه شادی عزیزی دانشجوی ترم پنج پزشکی دانشگاه ایران به نمایندگی از تیم اجرایی بیان کرد: ایده این کار از بهمن پارسال شکل گرفت ، این کارگاه در سه فاز طراحی شده است که فاز اول آن ، کمپین اطلاع رسانی و شفاف سازی  با موضوع سلامت روان و مقابله باافسردگی در فضای مجازی بود .
وی گفت: فاز دوم به صورت کمپین حضوری و در تاریخ 21 و 22 اردیبهشت  ماه امسال در جنب دانشکده پزشکی برگزار شد که در آن برای دانشجویان  تست افسردگی  ارائه و فعالیت‌هایی به صورت نمادین انجام شد که هدف این بود که نشان دهیم مقابله کردن با افسردگی خیلی کار سختی نیست  .
شادی عزیزی خاطرنشان کرد: در این راستا با کمک اساتید گروه روانشناسی دانشگاه ؛ در آبان ماه مدرسه دو روزه با موضوع  افسردگی برگزار کردیم  با استقبال خوب مواجه شد و  دانشجویان زیادی ثبت نام کردند .
دانشجوی پزشکی دانشگاه ایران تصریح کرد: در این زمینه چندین کارگاه تشکیل شد که شامل کارگاه اورژانس روانپزشکی، افسردگی  وراههای مقابله ، انگ های اجتماعی ، تغییر نگرش برای درمان بیماری بود.
از دیگر بخشهای این برنامه می توان به گروه تراپی  با هدف بیان مشکلات ، ارائه راهکار ، پخش و نقد فیلم اشاره کرد.
عزیزی اعلام کرد: بر اساس نظر سنجی صورت گرفته از دانشجویان، در نظر داریم کارگاه سلامت روان با موضوع اضطراب  را در آینده نزدیک برگزار نماییم.
گفتنی است کارگاه سلامت روان با همکاری دکتر موسوی مشاور رئیس دانشگاه، حاج آقا تقوایی مدیر حراست و دکتر پورنیک مدیر شتابدهنده دانشگاه برگزار گردید.
تهیه خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 701 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر