• حقوق شهروندی در نظام سلامت

نشست مشترک نماینده سازمان جهانی بهداشت و هیئت رئیسه دانشگاه ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۲۱ |
نشست مشترک نماینده سازمان جهانی بهداشت و هیئت رئیسه دانشگاه ایران

در راستای توسعه همکاری بین المللی، نشست مشترک نماینده سازمان جهانی بهداشت و هیئت رئیسه و رؤسای دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر هاملمان نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران با دکتر کوهپایه زاده رئیس دانشگاه مورخ 20 آبان ماه ملاقات نمود و در ادامه نشستی با حضور ایشان ، اعضای هیئت رئیسه  و روسای دانشکده ها درسالن شورا برگزار گردید.
در این جلسه  معاونین دانشگاه و روسای دانشکده ها  گزارشی از توانمندی های و پتانسیل های بالقوه  حوزه خود ارائه  کردند.
سپس رئیس دانشگاه در خصوص تاریخچه دانشگاه و عملکرد مراکز تابعه توضیح داد .
دکتر کوهپایه زاده بر استفاده از ظرفیت های بین المللی و توسعه همکاری های دو جانبه تاکید کرد.
در پایان با اهداء لوح یادبود ، از دکتر هاملمان نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران تقدیر گردید.
گفتنی است بعد از ارائه نقطه نظرات در این نشست مقرر گردید مفاد تفاهم نامه همکاری مشترک بین دانشگاه علوم پزشکی ایران و نماینده سازمان جهانی بهداشت تنظیم گردد.

تهیه خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 604 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر