• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

حضور شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم درجلسه شورای آموزش وپرورش شهرستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۲۲ |
شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم درجلسه شورای آموزش وپرورش شهرستان شرکت کرد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم،  دکتر منیژه شمس کارشناس بیماری ایدز و زهره محمدی  کارشناس واحدسلامت جوانان،  نوجوانان ومدارس شبکه بهداشت،  سه شنبه 21آبان98، درجلسه شورای آموزش وپرورش شهرستان شرکت کردند.
در این جلسه که باحضورفرما ندار، نماینده امام جمعه شهررباط کریم ؛سرپرست آموزش وپرورش و نمایندگان برخی ادارات شهرستان برگزار شد،  دکتر شمس ضمن مروری بر آمارهای جهان،کشور و شهرستان رباط کریم، درباره اهمیت و ضرورت اطلاع رسانی بیماری ایدز مطالبی را عنوان کرد.
 در ادامه: مهندس ساداتی؛ فرماندار شهرستان، تاکید کرد که موضوع پیشگفت در خصوص بیماری ایدز،  دلسوزی ویاری همه ارگانهارامی طلبد .
در پایان مقرر شد رابطین بهداشت مدارس ضمن گذراندن یک دوره آموزشی استاندارد در خصوص بیماری ایدز، به بهترین نحو در اطلاع رسانی به  دانش آموزان کوشا باشند.

دفعات مشاهده: 58 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر