• حقوق شهروندی در نظام سلامت

برگزاری دوازدهمین مد سینما در دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۲۲ |
برگزاری دوازدهمین مد سینما در دانشگاه علوم پزشکی ایران
دوازدهمین مد سینما در دانشگاه علوم پزشکی ایران  با هدف ارتقاء سطح سلامت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دوازدهمین مدسینما با حضور دکتر موسوی مشاور رئیس دانشگاه  و با همکاری مرکز تحقیقات نوروساینس و شتابدهنده تخصصی سلامت دیجیتال  مورخ ۲۰ آبان ماه در سالن آمفی تئاتر کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید.
در ابتدای برنامه فیلم سینمایی Five feet apart برای شرکت کنندگان اکران شد و سپس نقد علمی درباره ی بیماری Cystic fibrosis توسط دکتر موسوی انجام گرفت و در نهایت  تماشاچیان سوالات خود را پرسیده و به بحث و گفتگو پرداختند.
سیده هستی جلالی دانشجوی سال پنجم پزشکی دانشگاه ایران در گفتگو با خبر نگار روابط عمومی عنوان کرد: تاریخچه مد سینما در دانشگاه علوم پزشکی ایران به سال 96 بر می گردد.
وی گفت: مدسینما یک سینما پزشکی  است که در آن فیلم  های سینمایی در حوزه مدیکال پخش می شود و با کمک اساتید متخصص به نقد علمی می پردازیم .
او اشاره کرد: برای این کار سه هدف داریم ؛ اولین هدف، افزایش انگیزه دانشجویان پزشکی و آشنایی با شیوه و روش یک پزشک موفق است ، همچنین افزایش مشارکت جمعی در یک برنامه دورهمی، ارائه دیدگاههای متفاوت ، بالا رفتن سطح اجتماعی و ارتقاء سطح آموزش پزشکی از دیگر اهداف مدنظر می باشد.
 هستی جلالی با اشاره استقبال خوب ورودی های 98 از این برنامه اعلام داشت: در نظر داریم برای ارتقاء سطح سلامت و تغییر دیدگاه مردم نسبت به پزشکان که به عنوان الگو در جامعه هستند ، بخش عمومی مدسینما را با نام دانشگاه علوم پزشکی ایران در سطح سینماها  ایجاد نماییم.
 گفتنی است تیم اجرایی دوازدهمین مد سینما  شامل دانشجویان پزشکی (عرفان عبدیایی ، امین کیانی، ارین رضایی، سهیل سپهری ، غزاله غفاری پور و سیده هستی جلالی ) بودند.

تهیه خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 807 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر