• حقوق شهروندی در نظام سلامت

ششمین کنگره سلامت نوزادان به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۲۲ |
ششمین کنگره سلامت نوزادان به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران
ششمین کنگره سلامت نوزادان به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران در حال برگزاری است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: برنامه افتتاحیه ششمین کنگره سلامت نوزادان به همراه کنگره پرستاری  مورخ 22  آبان ماه  در مرکز همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
در ابتدا مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن خیر مقدم عنوان کرد: خیلی خرسندیم که میزبان ششمین کنگره سلامت نوزادان هستیم ، همایشی که دغدغه اصلی آن حفظ سلامت نوزادان است.
دکتر موسوی بیان کرد: این کنگره با هدف افزایش آگاهی قشر پزشکان و ارتقاء سطح سلامت کل جامعه برگزار
می شود .
وی اظهار کرد: کشور ایران یکی از جوامع پیشرو در تامین سلامت جامعه و بویژه نوزادان  است.
ایشان ابراز امیدواری کرد: که این کنگره  بتواند به رسالت اصلی خود که همان ارتقاء سطح دانش جامعه پزشکی است، دست یابد .
در ادامه دکتر سید علیرضا مرندی،  فوق تخصص نوزادان در خصوص مبحث مرگ و میر نوزادان سخنرانی کرد و افزود: طبق آمار اعلام شده نشریه یونیسف مربوط به مرگ و میر نوزادان در سال 2018 میلادی ، ردیف 75 به کشور ایران تعلق دارد .
دکتر مرندی تصریح کرد: باید در زمینه رشد شاخص های بهداشتی  و حفظ سلامت نوزادان تلاش بیشتری شود.
همچنین با اشاره به آمار بالای مرگ و میر در مناطق محروم باید به موضوع عدالت در سلامت  برای طبقات پایین جامعه بیشتر توجه گردد.
وی تاکید کرد: برای اصلاح ، یک سری عوامل حائز اهمیت است که از آن جمله می توان به عوامل اجتماعی سلامت ، کمیت و کیفیت مراقبت ها ، توزیع عادلانه هزینه اعتبارات  و استفاده بهینه از نیروی انسانی ماهر و با کیفیت اشاره نمود.
دکتر مرندی خاطر نشان کرد: با  انجام یک سری اقدامات کم هزینه می توان از مرگ و میر نوزادان پیشگیری نمود که شامل ارائه آموزش های سلامت ، تغذیه مطلوب ، مراقبت های مطلوب دوران بارداری  ، توجه به وضعیت روانی مادران ، عدم مصرف دخانیات ، ترویج زایمان طبیعی  و جلوگیری از سزارین های القائی و انتخابی می باشد.
گفتنی است ششمین کنگره سلامت نوزادان با همکاری انجمن پزشکان نوزادان تا تاریخ 24 آبان در دانشگاه علوم پزشکی ایران ادامه دارد و دارای امتیاز بازآموزی برای شرکت کنندگان می باشد.

تهیه خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 866 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر