• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

برگزاری همایش یک روزه دیابت ویژه معلمان در شهرستان رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۲۲ |
همایش یک روزه دیابت ویژه معلمان درسالن همایش اداره آموزش و پرورش رباط کریم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت رباط کریم، به مناسبت هفته ملی دیابت و به منظور افزایش آگاهی معلمان و آموزش آبشاری به دانش آموزان، چهارشنبه 22آبان 98 ،در پنجمین روز از هفته دیابت که به عنوان "دیابت؛ خودمراقبتی و خانواده "نام گذاری شده است،  با هماهنگیهای به عمل آمده توسط واحد بیماریها و مدارس شبکه بهداشت،  کارگاه آموزشی دیابت در سالن آیت اله رفسنجانی اداره آموزش و پرورش برگزار شد.
 در این کارگاه دکتر اتابکی فوکال پوینت برنامه دیابت در خصوص بیماری دیابت و انواع آن ،راههای پیشگیری, افراد در معرض خطر ابتلا به دیابت و اصول خودمراقبتی در کنترل بیماری آموزش داد.
در ادامه میرزایی کارشناس ژنتیک  در خصوص برنامه تالاسمی ، غربالگری و استراتژیهای برنامه و پیشگیری از تالاسمی  و دکتر شمس ، کارشناس بیماری ایدز شبکه بهداشت درباره  ضرورت آشنایی و اطلاع رسانی بیماری ایدز در پیشگیری و شناسایی ان مطالبی را عنوان کردند.

دفعات مشاهده: 69 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر