• حقوق شهروندی در نظام سلامت

برداشت موفقیت آمیز نسوج قلب و پیوند جداگانه توسط تیم پیوند دانشگاه ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۹ |
برداشت موفقیت آمیز نسوج قلب و پیوند جداگانه توسط تیم پیوند دانشگاه ایران
برداشت  نسوج قلب و پیوند جداگانه توسط تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی ایران با موفقیت انجام شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه :دکتر یزدان شفی خانی کوردیناتور ارشد فراهم آوری و پیوند اعضا دانشگاه اعلام کرد که در ماه اخیر با حمایت بیش از پیش رییس دانشگاه و معاون درمان ،برداشت قلب به صورت آن بلوک همراه با تمامی شاخه های قوس و ترانک شریان ریوی و تراشه بیماران مرگ مغزی بصورت موفق مستقیما توسط سرپرست پیوند دانشگاه و بخش جراحی قلب دکتر سام زراعتیان نژادو به دستیاری دکتر فرید ملکی و دکتر جلیلی انجام شد و پیوند اعضای ذکر شده کاملا با موفقیت در مراکز دانشگاه صورت گرفت.

دفعات مشاهده: 331 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر