• حقوق شهروندی در نظام سلامت

نشست اعضای دفتر تحکیم وحدت با رئیس دانشگاه ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۱۱ |
نشست اعضای دفتر تحکیم وحدت با رئیس دانشگاه ایران
اعضای شورای مرکزی انجمن اسلامی  دانشجویان ( دفتر تحکیم وحدت) با رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران دیدار کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه : نشست اعضای شورای مرکزی انجمن اسلامی  دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران با دکتر کوهپایه زاده مورخ 10 آذرماه در سالن شورا برگزار شد.
در ابتدا احسانی ؛ دبیر انجمن اسلامی در خصوص تاریخچه تشکیل انجمن اسلامی در دانشگاه توضیح و گزارشی از اقدامات انجام شده توسط دفتر تحکیم وحدت ارائه داد.
در ادامه اعضای شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان به بیان مسائل و مشکلات در حوزه های مختلف رفاهی، اجتماعی، سیاسی ، فرهنگی ، آموزشی و پژوهشی پرداختند و رئیس دانشگاه رهنمودهای لازم  را عنوان کرد.
دکتر کوهپایه زاده تاکید کرد: دانشجویان باید نقطه نظرات خود را با رعایت احترام دیگران و حفظ موازین  بیان نمایند.
سپس دبیر انجمن اسلامی، در خصوص برنامه ریزی همایش روز دانشجو  توضیح داد و رئیس دانشگاه راهکارهای اجرایی  برای برگزاری این برنامه را بیان نمود.

تهیه خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 424 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر