• حقوق شهروندی در نظام سلامت

جلسه آموزشی بیماری اچ آی وی در شبکه شهریار

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۱۲ |
جلسه آموزشی بیماری اچ آی وی در شبکه شهریار
جلسه آموزشی بیماری اچ آی وی/ایدز در شبکه بهداشت ودرمان شهرستان شهریار برگزار شد.

به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت شهریار ؛ به منظور حساس سازی ادارات شهرستان در زمینه بیماری اچ آی وی/ایدز، جلسه ای درتاریخ 11 آذرماه در شبکه بهداشت و درمان شهریار برگزار گردید.
در این جلسه دکتر قدیری معاون بهداشتی شبکه ضمن بیان انتظارات واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری¬ها از ادارات،کلیات بیماری را ارائه نمود و در ادامه دکتر آویشن مهاجری گزارش وضعیت بیماریابی و شاخص¬های مربوط به اهداف ۹۰/۹۰/۹۰ این برنامه و چالش¬های برنامه HIV/AIDS شهرستان را گزارش نمود و در راستای بیماریابی هرچه بیشتر این بیماری از رابطان ادارات درخواست همکاری شد.

دفعات مشاهده: 80 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر