• حقوق شهروندی در نظام سلامت

برگزاری کارگاه عملی نحوه نمونه گیری مالاریا و خلط

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۱۲ |
برگزاری کارگاه عملی نحوه نمونه گیری مالاریا و خلط
کارگاه عملی نحوه نمونه گیری مالاریا و خلط در آزمایشگاه کن برگزار شد.
به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت شمال غرب: به همت واحد مبارزه با بیماریهای واگیرمرکز بهداشت شمال غرب کارگاه عملی شش روزه نحوه نمونه گیری مالاریا و خلط در آزمایشگاه مرکز جامع سلامت کن با حضور نقاش کارشناس مسئول آزمایشگاه ، دکتر جعفرآبادی پزشک هماهنگ کننده سل، حسین زاده کارشناس سل ازمایشگاه کن و مراقبین سلامت مراکز و پایگاهها مورخ11 آذرماه  در آزمایشگاه کن برگزارگردید.
در این کارگاه، خانم نقاش  به آموزش نحوه نمونه گیری خلط در مراکز و پایگاهها و جمع آوری و ارسال آن به آزمایشگاه پرداخت.
سپس کارشناسان مراقب سلامت از آزمایشگاه سل بازدید کرده و با نحوه تهیه اسمیر خلط و نحوه کشیدن لام مالاریا آشنا شدند.

دفعات مشاهده: 210 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر