• حقوق شهروندی در نظام سلامت

آشنایی دانشجویان دانشگاه ایران با اصول خودمراقبتی در بیماری ایدز

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۱۲ |
آشنایی دانشجویان دانشگاه ایران با اصول خودمراقبتی در بیماری ایدز
سلسله کارگاه های آموزشی آشنایی با اصول خود مراقبتی در بیماری ایدز در سطح خوابگاه های دانشجویی و دانشگاه برگزار شد.
به نقل از مفدا ایران: با حمایت معاونت دانشجوئی فرهنگی دانشگاه و به همت کانون دانشجویی سلامت و همکاری اداره سلامت معاونت دانشجوئی سلسله کارگاه های آموزشی آشنایی با اصول خود مراقبتی در بیماری ایدز به مناسبت روز جهانی ایدز در سطح خوابگاه های دانشجویی و دانشگاه برگزار گردید.
یک دوره از این کارگاه های آموزشی در تاریخ ۴ آذر ماه ۹۸ ویژه دانشجویان پسر درخوابگاه امام علی (ع) با تعداد ۲۵ نفر شرکت کننده و در تاریخ ۵ آذر ماه ۹۸ برای دانشجویان دختر در خوابگاه شقایق با تعداد ۶۰ نفر دانشجو برگزار شد.
همچنین یک دوره کارگاه آموزشی در تاریخ ۱۰ آذر ماه ۹۸ با حضور ۲۰ نفر دانشجو و کارمند دانشگاه در سالن همایش های رازی برگزار شد و در پایان از شرکت گنندگان در این کارگاه پذیرایی بعمل آمد.

دفعات مشاهده: 71 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر