• حقوق شهروندی در نظام سلامت

مراسم تقدیر از پرسنل حوزه اچ آ ی وی درهفته اطلاع رسانی ایدز

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۱۲ |
مراسم تقدیر از پرسنل حوزه اچ آ ی وی درهفته اطلاع رسانی ایدز
به مناسبت هفته اطلاع رسانی ایدز ، مراسم تقدیر از پرسنل شاغل در حوزه اچ آی وی / ایدز با حضور رئیس مرکز بهداشت غرب انجام شد.
به نقل از روابط عمومی مرکز بهداشت غرب : دراین مراسم دکترعلایی سخنانی در خصوص اهمیت ویژه حوزه اچ آی وی در شرایط فعلی جامعه ارائه نمود و با تقدیم گل، تقدیرنامه و کارت هدیه از همکارانی که با سختی های بسیار پرتلاش و مشتاقانه  در این حیطه فعالیت می کنند،  تقدیر کرد.
گفتنی است مرکز بهداشت غرب تهران دارای زیرساخت های کامل خدمات رسانی برنامه اچ آی وی همچون :
مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری والفجر
مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری تقی نیا با ارائه متادون رایگان به بیماران HIV+ دارای اعتیاد تزریقی در راستای کاهش آسیب وقطع زنجیره انتقال از این طریق
مرکز زنان در معرض خطر اچ آی وی
مرکز سلامت مردان
باشگاه سلامت نوجوانان
باشگاه مثبت
خط مشاوره تلفنی ایدز (هات لاین)
در راستای برنامه اچ آی وی ایدز فعالیت می نماید.

دفعات مشاهده: 216 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر