• حقوق شهروندی در نظام سلامت

شماره های تماس با ما 02186701-86702708

پیشرفت جمهوری اسلامی ایران در زمینه های مختلف پزشکی به ویژه بیهوشی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۱۳ |
پیشرفت جمهوری اسلامی ایران در زمینه های مختلف پزشکی به ویژه بیهوشی دکتر ولایتی : ایران در زمینه پزشکی و توسعه حوزه های مختلف به ویژه بیهوشی پیشتاز بوده است .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر اکبر ولایتی در دومین کنگره بیهوشی قلب که در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد گفت: موضوع بیهوشی در کشور ایران، موضوع جدید و تازه ای نیست بلکه تمام متون موجود در تاریخ تمدن ما برآگاهی دانشمندان ایرانی بر امر بیهوشی گواهی می‌دهد و اصولا در امور پزشکی پیشتاز بودند.
 رئیس بیمارستان مسیح دانشوری افزود: متون طبی ایران پیش و پس از اسلام، سرشار از مطالب مرتبط با پزشکی و به ویژه بیهوشی است که نشان دهنده آن است که بزرگان پزشکی ایران در طول تاریخ آشنایی زیادی با این حوزه داشته اند و اگر ایران در حوزه بی هوشی پیشرفت داشته ایم باید بدانیم در گذشته فعالیت های زیادی در این زمینه انجام شده است.
دکتر ولایتی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران در زمینه های مختلف پزشکی به ویژه بیهوشی پیشرفت های فراوانی داشته که باید درزمینه برنامه ریزی و اهتمام برای توسعه بیشتر این موارد با جدیت گام برداشت.

دفعات مشاهده: 131 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر