• حقوق شهروندی در نظام سلامت

​جلسه هم اندیشی اتاق فکر معاونت بهداشت با حضور مشاور رئیس دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۱۳ |
​جلسه هم اندیشی اتاق فکر معاونت بهداشت با حضور مشاور رئیس دانشگاه
معاونت بهداشت، نشست هم اندیشی پروژه های آتی اتاق فکر خود را با حضور دکتر موسوی؛ مشاور رئیس دانشگاه برگزار کرد.
به نقل از روابط عمومی معاونت بهداشت :  جلسه اتاق فکر معاونت بهداشت، در زمینه ارایه طرح های جاری و هم اندیشی در خصوص پیاده سازی پروژهای آینده، مورخ 12 آذر با حضور مشاور رئیس دانشگاه و دکتر بابک عشرتی؛ معاون بهداشت برگزار شد.
در این جلسه دکتر عشرتی اهداف اتاق فکر را بیان کرد و دکتر نجفی یکی از وظایف اتاق فکر را، ایجاد فرهنگ فکرورزی و تفکر جمعی در سازمان بیان کرد و پروژه های جاری را ارائه و توضیح داد.
وی انتظارات اتاق فکر را برای پیشبرد پروژه های آتی بیان کرد.
دکتر موسوی نیز ضمن استقبال از ایده های مطرح شده، در زمینه حمایت از فعالیت های اتاق فکر قول مساعد داد.
گفتنی است دکتر علیرضا بحرالعلوم  معاون اجرایی و دکتر محمد میرزایی معاون فنی معاونت بهداشت، دکتر طیبه نجفی مقدم مسئول شورای اتاق فکر معاونت بهداشت در این جلسه حضور داشتند.

دفعات مشاهده: 191 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر