دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences

برگزاری کلاس آموزشی با عنوان کاهش اسیدهای چرب ترانس در محصولات غذایی در شبکه بهداشت ودرمان

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۷/۲۷ | 

 

در مورخ 95/7/27کلاس آموزشی با عنوان کاهش اسیدهای چرب ترانس در محصولات غذایی  به همت واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی واقع در حوزه معاونت غذا و داروی این شبکه  باحضور کارشناسان نظارتی و مسئولین فنی کارخانه های  مواد غذایی تحت پوشش در سالن اجتماعات ستاد شبکه بهداشت و درمان رباط کریم برگزار شد.



کد امنیتی را در کادر بنویسید    
دفعات مشاهده: 16 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر