دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences

برگزاری کلاس آموزشی توسط واحد نظارت بر مواد غذایی آرایشی بهداشتی

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۹/۲۰ | 

در راستای اجرای برنامه استراتژیک معاونت محترم  غذا و داروی دانشگاه، واحد نظارت بر مواد غذایی،  آرایشی و بهداشتی واقع در حوزه معاونت غذا و داروی  این شبکه  اقدام به برگزاری کلاس آموزشی تحت عنوان  کاهش در صد نمک  در فرمولاسیون مواد غذایی جهت کارشناسان شبکه و مسئولین فنی کارخانه های مواد غذایی مرتبط تحت پوشش این شبکه  نمود.



کد امنیتی را در کادر بنویسید    
دفعات مشاهده: 53 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر