دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences

 
دسترسی سریع کارکنان
گالری تصاویر
  • ایام ارتحال امام خمینی (ره)
  • نظارت بر وضعیت بهداشتی انبارهای مواد غذایی شهرستان
  • نظارت بر وضعیت بهداشتی انبارهای مواد غذایی شهرستان
  • برگزاری کارگروه شهرستانی سلامت و امنیت غذا
  • کسب عنوان غرفه ی برتر توسط شبکه بهداشت بهارستان
  • هفته ملی بدون دخانیات
  • برگزاری کارگاه بازآموزی التور
  • بازدید رئیس بیمارستان امام حسین (ع) از غرفه
  • اولین دهکده سلامت معاونت بهداشتی

شرح وظایف

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۱ | 

"شرح وظایف واحد نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی شبکه بهداشت ودرمان بهارستان"
 


1-کنترل ونظارت بر امر تولید و بسته بندی کارخانجات مواد غذایی ،آرایشی وبهداشتی
2- کنترل بر سردخانه ها وانبارهای مواد غذایی فرآیند شده،محصولات آرایشی وبهداشتی
3- نظارت بر شرایط فنی وبهداشتی کارخانجات وانبارها وسردخانه های مذکور
4- نمونه برداری ازسطح تولید کارخانجات ،انبارها،سردخانه هادرراستای کنترل کیفیت محصولات تولیدی ویا انبارشده
5- پاسخ به استعلام اداره صنایع وجهاد کشاورزی استان جهت صدور پروانه بهره برداری صنایع ویا جهاد کشاورزی
6- بازرسی وبازدید ودر نهایت تایید کارخانه ویا سرد خانه در راستای صدور- اصلاح وتمدید پروانه های بهداشتی لازم
7- معرفی مسئولین فنی واجد شرایط به دانشگاه جهت صدور پروانه مسئول فنی
8- توقیف و معدوم سازی محصولات نامنطبق با استانداردوموارد مشکوک مواد غذایی، آرایشی وبهداشتی
9- آموزش ومشاوره رایگان به مدیران عامل ومسئولین فنی کارخانجات حین بازدید درجهت رعایت بهتر GMP (شرایط خوب تولید)
10- معرفی واحد های تولیدی ویا انبارها وسردخانه های متخلف به مراجع قضایی
11- رسیدگی به شکایات واصله وپیگیری آنها
12- اجرای طرح prps ( گرید بندی کارخانجات مواد غذایی) 2بار در سال
13- انجام مانورهای نظارتی مشترک با اداره تعزیرات و بازرگانی شهرستان
14- کمک و مشاوره کارخانجات مواد غذایی درجهت استقرارسیستم مدیریت ایمنی غذا(ایزو 22000و HACCP )
15- جلوگیری از تولید وپلمپ خط تولید ویا پلمپ انباروسردخانه متخلف درصورت لزوم
16- صدور مجوز لازم جهت استفاده از ظرفیت خالی کارخانجات برای تولید محصولات با علامت تجاری دیگر

 


دفعات مشاهده: 1415 بار   |   دفعات چاپ: 152 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر