دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE

نظارت بر غذا

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۱ | 

کارشناس مسئول واحد نظارت بر غذا : مهندس شکوفه کریمی

 

پست الکترونیک :  ghaza.bhn@iums.ac.ir

شرح وظایف واحد نظارت بر مواد غذایی :

1- صدور و اصلاح پروانه بهره برداری کارخانجات مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی .

2- صدور پروانه ساخت کارخانجات مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی .

3- صدور ، تمدید و اصلاح پروانه مسئولیت فنی کارخانجات مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی .

4- صدور ، اصلاح و تمدید شناسه نظارتی کارگاهی .

5- رسیدگی به شکایات مردمی ارسالی از معاونت غذا و دارو .

6- نظارت و بازرسی انبارها ، کارگاه ها و کارخانجات مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی .

7- نمونه برداری از محصولات غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی و ارسال به دانشگاه . 

8- تکمیل و ارسال پرونده های متخلفین به مراجع قضایی ( دادسرا و یا تعزیرات حکومتی ).

9- آموزش فنی و بهداشتی به صورت مستمر در حین بازدید به مسئول فنی و مدیر کارخانه .

10- همکاری با واحد بهداشت محیط ، اداره صنعت ، معدن و تجارت ، نیروی انتظامی و سازمان تعزیرات .

11- حکومتی ، در کشف و ظبط اقلام و کالاهای قاچاق و غیر مجاز و غیر قابل مصرف انسانی در سطح شهرستان .


 


دفعات مشاهده: 191 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر